Remonstrantse Beraadsdag 2018

Op 10 maart 2018 van 10.30-16.30 uur wordt de remonstrantse Beraadsdag  gehouden in de Waterstaatskerk in Hengelo over het thema ‘Houvast’. Kom ook naar dit altijd geanimeerde remonstrantenfestijn. Voor aanmelden, het programma en een interview met hoofdspreker André Droogers, kijk op de website van de Remonstranten. Je kunt je ook aanmelden via info@remonstranten.org of 030-2316970. Vorig jaar in Delft moesten we mensen teleurstellen, dus wees er snel bij.

Hoofdspreker is André Droogers, emeritus hoogleraar Culturele Antropologie aan de VU.  Zijn verhaal over de relatie tussen macht, spel en religie mag je niet missen. Het programma biedt veel moois, bijvoorbeeld een workshop van ‘liefdesfilosoof’ Jan Drost en workshops over houvast in de mystiek en in de bijbel. Ook gaan we houvast  zoeken in creatieve vormen als zang, film, de tekenkunst en de poëzie. Voor elk wat naar zijn of haar gading dus. Daarbij mag je niet ontbreken.

De kosten voor deelname zijn 20 euro.

Voor aanmelden, het programma en een interview met hoofdspreker André Droogers, kijk op de website van de Remonstranten.

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie

*

N. Query Duration, ms Row Count
Total time, ms: 0