Buitendag

Dit jaar houden we onze jaarlijkse Buitendag op zondag 23 juni. Behalve leden van de Parkstraatgemeente zijn ook leden van de Doopsgezinde Gemeente en de Waalse Gemeente uitgenodigd om mee te gaan op deze dag.
Het plan is om naar Nijmegen te gaan, waar we rond 11.15 uur bij de Zuiderkapel in de Stevenskerk beginnen, het grote kerkgebouw dat op een afstand van Nijmegen goed zichtbaar is. We houden daar een korte liturgische viering, en kunnen wat met elkaar kennismaken, indien nodig. Naast koffie of thee en een gidsje krijgen we een rondleiding in die kerk.
We hebben dan vast wel wat trek gekregen en dus gaan we naar een restaurantje in de buurt en lunchen daar. Eventueel zou er nog een bezoek aan het Velorama (het Fietsmuseum aan de Waalkade) gebracht kunnen worden, maar het middagprogramma staat nog niet vast.
We rijden met eigen auto’s, dus horen we graag wie er kan en wil rijden op die dag. Rond 17.00 uur proberen we de dag af te ronden. De kosten van de dag schat ik op ongeveer 30 euro.

Opgave
U kunt zich opgeven via het secretariaat. Graag naam, telefoonnummer en/of e-mailadres en of u een auto wilt rijden met een paar extra mensen daarin. U wordt dan op de hoogte gehouden over de afspraken voor die 23e juni.

We hopen op enthousiaste deelnemers en horen graag van u!

23-06-2019, 11.00 - 17.00

Kaart niet beschikbaar