Gasthuis i.s.m. D3rde Verdieping

In 2010 zijn wij begonnen met Het Gasthuis. Op weg naar een toekomstig ‘Stadsklooster’ leek het ons goed om elkaar als religieus daklozen, vrome zwervers, moderne monniken zonder orde, kortom, als mens, maandelijks te ontmoeten. En wat is daarvoor een beter moment dan de maaltijd?
Het Gasthuis telt ca. 20 mensen. We eten in De Voorhof – de ruimte naast de kerk van de Parkstraatgemeente. Om de beurt zorgt een groep voor de biologische maaltijd en anderen zorgen voor het geestelijk voedsel. We zijn gemiddeld met ca. 10 gasten. Onder het eten wisselen we uit hoe het met ons gaat, waar we mee bezig zijn en wat ons bezighoudt. Zoals gebruikelijk in kloosters lezen we ook een tekst ter overweging. Wees welkom! En als je bepaalde wensen hebt (vegetarisch, glutenvrij), laat het ons dan weten.

Aanmelden voor de maaltijd kan via de website van D3rde Verdieping.

14-06-2019, 18.00 - 20.00

Kaart wordt geladen...