Gasthuis

Heerlijk en gezamenlijk eten

Elke tweede vrijdag van de maand (in oktober eenmalig op de eerste vrijdag van de maand) wordt er in de Voorhof een warme maaltijd gekookt. Een groep van zo’n 15 mensen schuift tegen zessen aan. Er wordt een heerlijk menu gemaakt en de bedoeling is dat je af en toe mee helpt koken of afwassen. Bijdrage in de vaak biologische maaltijd is 5 à 8 euro.

Daarnaast is er een inhoudelijk onderwerp wat tussen de gangen door besproken wordt. Vorig jaar hebben we het boek Leven in eenvoud van Wil Derksen gelezen. Eten met mooie gesprekken dus!

Opgave: uiterlijk de donderdag ervoor via e-mail.

Deze activiteit wordt georganiseerd door Stadspastoraat Arnhem en de Parkstraatgemeente.

07-10-2016, 18.00 - 21.00

Kaart wordt geladen...