Kerkdienst: Vredesdienst – thema: ‘Verbinding’

Voorganger: Sieka de Wit

Collecte in de dienst: Diaconie Parkstraatgemeente

Uitgangscollecte: iMMO

Oecumenische vredesdienst in samenwerking en verbinding met de Protestantse Gemeente Arnhem-Zuid en de Eusebiusparochie. Andere jaren hadden we een oecumenische dienst in de Salvatorkerk met elkaar. Dit jaar is dat door corona niet mogelijk; het leek ons verstandig om ieder in eigen kerk een viering te houden. Maar we willen wel gezamenlijk werken in verbinding met elkaar en daarom maken we samen een liturgie voor alle drie de kerken en zendt iedere gemeente een afvaardiging naar de andere twee kerken. Zo gaan er vanuit de Parkstraatgemeente mensen naar De Kandelaar en de Lucaskerk en krijgt de Parkstraatgemeente bezoek van mensen uit de twee andere kerken. Het thema voor deze dienst is dan ook ‘Verbinding’.

20-09-2020, 10.15

Parkstraatkerk (zijingang)