(Online) beraadsdag Remonstranten: ‘Mijn held en ik’

(Online) beraadsdag Remonstranten: ‘Mijn held en ik’

Op 13 maart van 10.30 tot 13.15 uur bent u heel welkom bij de (online) beraadsdag ‘Mijn held en ik’ van de Remonstranten.

De inleidende presentatie wordt verzorgd door Trouw-columnist Stevo Akkerman. Er is plek voor 80 deelnemers, dus wees er snel bij. We leggen je van tevoren graag uit hoe je Zoom kunt gebruiken, laat dat je niet weerhouden van deelname. Opgave: info@remonstranten.org   Je kunt aan één workshop deelnemen. Wil je twee nummers van jouw voorkeursworkshops doorgeven? Dan plaatsen wij je, voor zover mogelijk, in een van de twee.

Helden zijn er in vele soorten en maten. Je kunt ze bewonderen, je door hen laten inspireren, er zelfs een beetje jaloers op zijn. Helden kun je overal vinden, in je eigen leven, in een film of serie, in de bijbel. Wat brengen helden jou en hoe kunnen ze een rol spelen in je levensbeschouwing? Tijdens deze beraadsdag verkennen we dat. We doen dat online via Zoom. Vanuit je luie stoel of van achter de keukentafel kun je je laten inspireren door de inleidende presentatie, muziek, een column en een aantal persoonlijke gedachten van predikanten. Tijdens de workshopronde kun je je interesse volgen: er zijn workshops over poëzie, klimaatactivisten, helden in films, Franciscus, helden die kunnen irriteren, contextueel bijbellezen, etc. Voor elk wat wils dus. Na de workshopronde delen we virtueel met elkaar de lunch en sluiten we af met een liturgisch moment.

Over het thema is het boekje ‘Mijn held en ik’ geschreven. Dit boekje is nog te verkrijgen via het landelijk bureau van de Remonstranten. Bestel het boekje via de webshop of met een mailtje naar info@remonstranten.org.

Datum en tijd
13-03-2021, 10.30 - 13.15

Categorieën Geen Categorieën


Er zijn nog geen reacties.

Geef een antwoord

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.