Rondom zondag 10 mei

Het kan zijn dat sommige diensten nog niet online staan op het moment dat u op een link klikt. Probeer het later dan nog eens.

Remonstranten

De landelijke remonstrantse dienst wordt uitgezonden vanuit de Remonstrantse Gemeente Twente, in Hengelo. Voorganger: ds. Kirsten Slettenaar.

VVP

Op de website van de landelijke VVP staan regelmatig ‘corona-bemoedigingen’ te lezen.

Parkstraatgemeente i.s.m. PGA

De online dienst van komende zondag komt uit de Diaconessenkerk en wordt geleid door de predikanten
Monique Maan en Elsje Pot.

De predikanten van de PGA (waar ds. Marieke Fernhout ook deel van uitmaakt) schrijven beurtelings voor iedere dag een tekst rondom een wekelijk thema.

Protestantse Kerk Nederland
Vanuit de kapel van het dienstencentrum van de Protestantse Kerk Nederland leidt kapitein Marc Potters van het Leger des Heils een korte kerkdienst.

08-05-2020 - 16-05-2020, Hele dag

Parkstraatkerk