Rondom zondag 14 juni

Rondom zondag 14 juni

Diensten en teksten op internet

Het kan zijn dat sommige diensten nog niet online staan op het moment dat u op een link klikt. Probeer het later dan nog eens.


Remonstranten

De landelijke YouTube-dienst van de Remonstranten wordt op zondag 14 juni uitgezonden vanuit Eindhoven. Voorgangster in deze dienst is ds. Sigrid Coenradie. Als vernieuwingspredikant probeert zij mensen op plekken buiten de kerk kennis te laten maken met onderwerpen waar de kerk voor staat. Neem gerust eens een kijkje op haar website Verhalenmakers040, daar kun je een beetje zien hoe ze dat doet.

Deze zondag voert Sigrid een goed gesprek tussen de spiegels van haar kapperszaak in Strijp-S in Eindhoven, haar werkgebied als vernieuwingspredikant. Kunnen we dat, elkaar echt aanzien als spiegel van ons zelf of als een oproep om het goede te doen? God ziet ons in ieder geval aan en kent ons. Dat drukken we uit in de zegenbede: ‘De Eeuwige doe zijn aangezicht over ons lichten’. Wij mogen staan in zijn volle licht en stralen!


VVP

Op de website van de landelijke VVP staan regelmatig nieuwe artikelen.


Parkstraatgemeente i.s.m. PGA

In Arnhem wordt de dienst op zondag 14 juni uitgezonden vanuit de Diaconessenkerk. Voorgangers in deze dienst zijn ds. Marieke Fernhout en ds. Monique Maan.

De predikanten van de PGA (waar ds. Marieke Fernhout ook deel van uitmaakt) en een paar anderen, schrijven beurtelings voor iedere dag een tekst rondom een wekelijk thema.


Protestantse Kerk Nederland

Kerkdienst vanuit de kapel van het dienstencentrum van de Protestantse Kerk Nederland. 

Datum en tijd
12-06-2020 - 20-06-2020, 00.00

Locatie

Parkstraatkerk
Parkstraat 31a
Arnhem

Categorie├źn


Er zijn nog geen reacties.

Geef een antwoord

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.