Rondom zondag 24 mei

Diensten en teksten op internet

Het kan zijn dat sommige diensten nog niet online staan op het moment dat u op een link klikt. Probeer het later dan nog eens.

Remonstranten

De landelijke remonstrantse dienst op zondag 24 mei wordt uitgezonden vanuit Nijmegen. Voorganger is Peter Nissen, die in Nijmegen het project ZielZin coƶrdineert. Vanaf 24 mei om 10.30 uur is de dienst te volgen op het YouTube-kanaal van de Remonstranten.

VVP

Op de website van de landelijke VVP staan regelmatig ‘corona-bemoedigingen’ te lezen.

Parkstraatgemeente i.s.m. PGA

Op en vanaf zondag 24 mei kunt u luisteren en kijken naar een kerkdienst vanuit de Diaconessenkerk, waarin ds. Marieke Fernhout samen met ds. Arjen Hiemstra voorgaat en gemeentelid Nienke van Geenen zal dwarsfluiten.

De predikanten van de PGA (waar ds. Marieke Fernhout ook deel van uitmaakt) en een paar anderen, schrijven beurtelings voor iedere dag een tekst rondom een wekelijk thema.

Protestantse Kerk Nederland
Vanuit de kapel van het dienstencentrum van de Protestantse Kerk Nederland leidt kapitein Marc Potters van het Leger des Heils een korte kerkdienst, waarin liederen, gebed en een meditatie centraal staan.

22-05-2020 - 30-05-2020, Hele dag

Parkstraatkerk