GEANNULEERD: Voorstelling Rood Mos: ‘Scheppingsverhalen uit Amerika toen Amerika nog geen Amerika was’

GEANNULEERD: Voorstelling Rood Mos: ‘Scheppingsverhalen uit Amerika toen Amerika nog geen Amerika was’

Een programma met scheppingsverhalen uit de vele en vele verschillende indianenculturen die hun huis hadden op de continenten die nu Amerika heten. Verhalen uit Amerika toen Amerika nog geen Amerika was. Maar wat was er dan wel? Alles, behalve een Amerikaan. Geen probleem. De wereld kon toch wel uitgevonden worden. En hoe! De Grote Schepper zit overal in verstopt. In coyote, in een rots, in een vis, in de wind, in een wolk, in het vuur, in de rivier… alles en iedereen hielp mee met de schepping. Geen Amerikaan voor nodig. Verhalen vol nieuwsgierigheid en kwinkslag om het onbegrijpelijk tóch te kunnen begrijpen.

Alle verhalen zijn gezet op de muziek van de muzikanten van Rood Mos. Muziek niet voor één gat te vangen die dwars in, door en tussen alle verhalen opduikt, met  een ruime plaats voor het toeval en de inspiratie van het moment.

Een programma van Rood Mos bestaat uit een voorstelling en de mogelijkheid deel te nemen aan de gezamenlijke lunch die daar op aansluit: een verrassende verzameling hapjes met ingrediënten en recepten uit alle hoeken en gaten van de wereld. U kunt reserveren voor óf alleen de voorstelling óf voor voorstelling én lunch.

Tijden

11.00-12.15 voorstelling
12.15-13.00 gezamenlijke lunch

Prijzen

voorstelling: €10,
8 t/m 16 en wijkbewoners Spijkerkwartier:  €5
lunch: €5,-

Kaarten kunt u bestellen via de website van Rood Mos.

Datum en tijd
19-04-2020, 11.00

Locatie

Parkstraatkerk
Parkstraat 31a
Arnhem

Categorieën


Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.