Voorstelling Rood Mos: ‘Scheppingsverhalen uit Oceanië’

Voorstelling Rood Mos: ‘Scheppingsverhalen uit Oceanië’

Een programma met verhalen hoe aan de andere kant van de wereld de wereld in den beginne gedroomd werd. Over de droom over de geboorte van Ruimte en Tijd, waaruit al het andere is voort gedroomd: adem, voetafdruk, schaduw en tot slot de eerste mens. Waarom de kangoeroe verder kon springen dan deze eerste mens, een mens verdwijnt maar de  adem niet en een boemerang altijd terugkomt. Verhalen vol nieuwsgierigheid en kwinkslag om het onbegrijpelijk tóch te kunnen begrijpen.

Alle verhalen zijn gezet op de muziek van de muzikanten van Rood Mos. Muziek niet voor één gat te vangen die dwars in, door en tussen alle verhalen opduikt, met  een ruime plaats voor de inspiratie van het moment.

Een programma van Rood Mos bestaat uit een voorstelling en de mogelijkheid deel te nemen aan de gezamenlijke lunch die daar op aansluit: een verrassende verzameling hapjes met ingrediënten en recepten uit alle hoeken en gaten van de wereld. U kunt reserveren voor óf alleen de voorstelling óf voor voorstelling én lunch.

Tijden

11.00-12.15 voorstelling
12.15-13.00 gezamenlijke lunch

Prijzen

voorstelling: €10,
8 t/m 16 en wijkbewoners Spijkerkwartier:  €5
lunch: €5,-

Kaarten kunt u bestellen via de website van Rood Mos.

Datum en tijd
19-01-2020, 11.00

Locatie
Kaart wordt geladen...

Parkstraatkerk
Parkstraat 31a
Arnhem

Categorieën


Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.