Voorstelling Rood Mos: ‘Winterse scheppingsverhalen uit het Hoge Noorden’

Voorstelling Rood Mos: ‘Winterse scheppingsverhalen uit het Hoge Noorden’

Een programma met verhalen uit het Noordelijke deel van de wereld. Over hoe daar de wereld met alles erop en eraan ter wereld kwam, waarom er niet één maar negen werelden nodig waren en waarom de mens af en toe ondersteboven in een boom moet hangen. En verder: waarom in de winter het donker donkerder is dan  donker maar de sneeuw witter dan wit. Over waarom de zon niet boven de horizon wil komen en hoe Raaf en Grote Timmerman na lang uitproberen mensen schiepen die tegen een koutje kunnen. En andere koude verhalen. Verhalen vol nieuwsgierigheid en kwinkslag om het onbegrijpelijk tóch te kunnen begrijpen. 

Alle verhalen zijn gezet op de muziek van de muzikanten van Rood Mos. Muziek niet voor één gat te vangen die dwars in, door en tussen alle verhalen opduikt, met  een ruime plaats voor de inspiratie van het moment.

Een programma van Rood Mos bestaat uit een voorstelling en de mogelijkheid deel te nemen aan de gezamenlijke lunch die daar op aansluit: een verrassende verzameling hapjes met ingrediënten en recepten uit alle hoeken en gaten van de wereld. U kunt reserveren voor óf alleen de voorstelling óf voor voorstelling én lunch.

Tijden

11.00-12.15 voorstelling
12.15-13.00 gezamenlijke lunch

Prijzen

voorstelling: €10,
8 t/m 16 en wijkbewoners Spijkerkwartier:  €5
lunch: €5,-

Kaarten kunt u bestellen via de website van Rood Mos.

Datum en tijd
19-01-2020, 11.00

Locatie

Parkstraatkerk
Parkstraat 31a
Arnhem

Categorieën


Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.