Voorstelling Rood Mos: ‘Waarom een steen naar beneden valt en de hemel niet’

Voorstelling Rood Mos: ‘Waarom een steen naar beneden valt en de hemel niet’

Een programma dat hinkt op twee gedachten: de wereld lijkt te luisteren naar wetten gemaakt voor de eeuwigheid en toch lijkt een zondvloed nooit ver weg. Om met het eerste te beginnen: waarom valt een steen naar beneden en de hemel niet? Waarom is gras groen, de hemel blauw en de zee zout? Waarom heeft een varken een krul in zijn staart en hinnikt een paard? Waarom vliegen vleermuizen alleen in de nacht  en lijkt een hond op zijn baas? En andersom. En dan: als de wereld vergaat  in de volgende zondvloed, houdt het varken daarna dan toch weer die krul in zijn staart? Valt een steen dan nog steeds naar beneden en blijft de hemel hangen? En de rest? Verhalen vol nieuwsgierigheid en kwinkslag om het onbegrijpelijke te kunnen begrijpen. 

Alle verhalen zijn gezet op de muziek van de muzikanten van Rood Mos. Muziek niet voor één gat te vangen die dwars in, door en tussen alle verhalen opduikt, met  een ruime plaats voor het toeval en de inspiratie van het moment.

Een programma van Rood Mos bestaat uit een voorstelling en de mogelijkheid deel te nemen aan de gezamenlijke lunch die daar op aansluit: een verrassende verzameling hapjes met ingrediënten en recepten uit alle hoeken en gaten van de wereld. U kunt reserveren voor óf alleen de voorstelling óf voor voorstelling én lunch.

Tijden

11.00-12.15 voorstelling
12.15-13.00 gezamenlijke lunch

Prijzen

voorstelling: €10,
8 t/m 16 en wijkbewoners Spijkerkwartier:  €5
lunch: €5,-

Kaarten kunt u bestellen via de website van Rood Mos.

Datum en tijd
16-02-2020, 11.00

Locatie
Kaart wordt geladen...

Parkstraatkerk
Parkstraat 31a
Arnhem

Categorieën


Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.