Workshop ‘Kunst en communicatie’ – ochtend

Workshop ‘Kunst en communicatie’ – ochtend

Er zijn veel manieren om contact te maken. De schilderijen en collages van Carla Rosink maken mij vrolijk. Als ik ze zie word ik enthousiast. ’Ik ben een fan van je’ riep ik. Toen Carla mij haar sprekende werk liet zien, zag ik meteen een workshop voor me, getiteld: ‘kunst en communicatie’. De vogels op haar schilderijen geven heel veel verschillende vormen van communicatie weer. Je kunt jezelf erin herkennen of je ziet er anderen in. En dat alles met een glimlach, met ontroering.

Ik (Els de Clercq) werk al vele jaren met plezier met mensen en groepen. Ik word altijd weer geraakt door de veelkleurigheid en de
verbondenheid, die kunnen ontstaan in een groep waar iedereen zichzelf en op zijn gemak is. Carla en ik bieden een workshop aan van een dagdeel. Een aantal schilderijen van Carla zijn ons uitgangspunt. We bekijken ze, laten ze op ons inwerken en gaan na wat ze met ons doen. Op een creatieve en lichtvoetige manier geven we met elkaar uitdrukking aan wat ons getroffen heeft.

De workshop wordt gehouden op zaterdag 15 februari in de Voorhof. De ochtendworkshop is van 11.00-13.00 uur; de middagworkshop van 14.00-16.00 uur (inloop een kwartier van tevoren).
Kosten: €25. Je kunt contant betalen of via een Tikkie.
Graag opgeven vóór 13 februari. Opgave graag per telefoon of app, 06-30335497 (Carla Rosink).

Datum en tijd
15-02-2020, 11.00 - 13.00

Locatie

Voorhof Parkstraatgemeente
Kastanjelaan 22e
Arnhem

Categorieën


Er zijn nog geen reacties.

Geef een antwoord

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.