Werkgroepen

De invulling van de kerkdiensten en de (eenmalige) activiteiten wordt verzorgd door gemeenteleden in nauwe samenwerking met de predikantWie ideeën heeft of graag mee zou willen denken over deze zaken is van harte welkom.

Ik wil meedenken!

IMG_4147 (lichter)Liturgiecommissie

De liturgiecommissie houdt zich bezig met vorm en inhoud van de diverse kerkdiensten en vieringen in de Parkstraatgemeente en proberen de breedte van de gemeente daarin tot zijn recht te laten komen. In het seizoen 2018-2019 zullen ze met uiteenlopende vormen van vieringen van het Avondmaal/de Maaltijd van de Heer aan de slag gaan. Hebt u ideeën: laat het vooral weten.

 


Programmacommissie

De programmacommissie houdt zich bezig met het ontwikkelen en plannen van diverse kring- en cursusactiviteiten, alsook eenmalige projecten. Een belangrijk uitgangspunt van de programmacommissie is het bevorderen van onderlinge verbondenheid in de gemeente. Als u ideeën of tips hebt over kringen, cursussen en voorstellingen, laat het dan vooral weten. De programmacommissie staat altijd open voor nieuwe input!